Mindfulnessvecka

Mindfulness är ett förhållningssätt som utvecklar uppmärksamhet, medvetenhet och medkänsla. Att vara mindful handlar om att vara fullt medveten om vad som sker i nuet utan filter och utan att bedöma det som sker. Oavsett livssituation och oavsett om du är kroniskt sjuk eller inte, kan du med träning minska din stress och ditt lidande samt öka sin livskvalitet.

Mindfulnessvecka

Balans i livet

Med våra diplomerade instruktörer och enkla övningar lär du dig att bli alltmer mindful (medveten) och därigenom göra klokare val och bättre klara av pressen i privat- och yrkesliv. Med träning lär du dig att minska din stress, bli mer uppmärksam och att fokusera på det som är väsentligt. Mindfulness hjälper också till bättre sömn. Att bättre hantera förändringar är en annan positiv effekt.

Vad ingår i mindfulnessveckan hos SRC?

• Kost och logi (helpension) i sju dagar på SRC:s anläggning i Benalmadena

• Fem dagars program med tre dagliga pass/övningar av diplomerade instruktörer

• Egen lägenhet, restaurang, uppvärmd utomhuspool och gym på anläggningen

• Två utflykter i SRC:s regi

• Egen tid på spanska solkusten kvällstid och helgen

Med vistelse i varmt klimat och genom att lämna vardagen får du optimala förutsättningar för att lära dig olika tekniker och övningar inom mindfulness och utöva dem i vardagen.

Tillfällen

Kontakta oss för bokning

Kombinera program

Kontakta oss

Intresserad eller behöver du mer information?

Har du frågor om vårt erbjudande och våra priser är du alltid välkommen att höra av dig till verksamhetschef Linda Hjort genom formuläret.

Tack så mycket!

Vi återkommer inom kort.
Oops! Nu gick något snett. Prova igen, annars ber vi dig att återkomma.

Tillfällen

Kontakta oss för bokning