Ulla Linderborg

För Ulla Linderborg från Hallstahammar kretsar vardagen kring familjen: Make, barn, barnbarn och en hund, tillsammans sköter de om sin sommarstuga på landet. Genom arbetsgivaren Sandvik har Ulla besökt SRC:s rehabcenter, i Benalmadena, två gånger de senaste åren.

Ulla Linderborg

Första gången var 2017 efter att hon skadat ena axeln och två år senare var det dags igen, denna gång efter att ha fått en ny knäled. Hon framhåller att rehabiliteringsprogrammet som hon prövade fram tillsammans med SRC:s erfarna personal fungerade bra med tanke på de senaste årens kroppsliga besvär.

– Före 2017 hade jag aldrig varit på rehabilitering så mina mål var att få upp styrkan och lära mig träna på bästa sätt efter mina nya fysiska förutsättningar.

Hur tycker du att det har gått med träningen efter rehabiliteringsvistelserna?

– Jättebra! Eftersom jag har fått så många tips och goda råd från personalen så tycker jag att det är lättare och roligare att träna hemma nu också.

Vad tar du mer med dig från dina vistelser hos SRC?

– Jag vill framför allt ge en stor eloge till personalens fina bemötande och proffsiga förhållningssätt. Sen är jag självklart glad att ha fått träffa många fina vänner bland deltagarna som jag fortfarande har kontakt med.

Ulla hoppas få återkomma våren 2021 för att fortsätta behandla besvären med axlar, nacke och skuldror.

– Jag vill absolut komma tillbaka och jag rekommenderar det till alla som har behovet och viljan. SRC är fantastisk och jag är tacksam att ha fått möjlighet att vara där.

Läs mer om våra rehabiliteringprogram.

Fler berättelser

Läs om hur andra kunder har upplevt sin vistelse hos oss.