Aktiv senior-rehab

Hos Scandinavian Rehab Center får du träning och ökad funktionsförmåga tack vare stöd och rådgivning av vårt erfarna rehabteam. Före och efter träningspassen finns det gott om tid att lära känna de andra deltagarna, ligga vid poolen med en bok, eller göra just det där du tycker om. Vare sig det är att strosa i butiker eller en runda golf på den närbelägna banan.

Aktiv senior-rehab

SRC erbjuder 1–2 träningspass dagligen måndag till fredag där vi tränar gemensamt i grupp med bland annat vattengymnastik i varmvattenpool, sittgympa, yoga, stavgång och andra aktiviteter.

Hos oss har du svensk personal som guidar dig i träningen och du har möjlighet att boka in konsultation med läkare, sjuksköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut eller kurator.

Du kan boka tid för personlig träning med sjukgymnast och erhåller ett individuellt träningsprogram att utföra i vårt fina och välutrustade gym/rehabsal enligt önskemål.

Vår anläggning har reception dygnet om och vi har privat sjukförsäkring för alla våra gäster som omfattar besök av läkare/sjuksköterska vid akutbehov dygnet om. Rummen är utrustade med pentry för självhushåll, gratis Wifi, TV, AC och trygghetslarm. Det finns tillgång till säkerhetsbox och tvättstuga i hotellanläggningen.

I programmet ingår boende, frukost, träning i grupp, utflykter till sevärdheter, marknad, by/stad eller utflykt till annat av intresse.

Enkelrumstillägg tillkommer samt finns möjligheten att köpa till halvpension/helpension.

Tillfällen

Kontakta oss för bokning

Boka senare

Aktiv senior-rehab är är en hälsoresa för dig som är intresserad av lättare träning kombinerat med rekreation och välmående. Följ med på en gruppresa för seniorer till medelhavspärlan Benalmádena.

Kontakta oss

Intresserad eller behöver du mer information?

Har du frågor om vårt erbjudande och våra priser är du alltid välkommen att höra av dig till rehabchef Jolanda Madia genom formuläret.

Tack så mycket!

Vi återkommer inom kort.
Oops! Nu gick något snett. Prova igen, annars ber vi dig att återkomma.

Tillfällen

Kontakta oss för bokning