Stressrehabilitering/Omstart

Hotellvistelse med helpension gör att du kan fokusera på din hälsa och ditt välmående i en uppbygglig miljö. Programmet varvar fysisk träning och individuell vägledning med stresshantering, workshops, gruppdiskussioner, avspänningsövningar, mindfulness och enskilda samtal. Din vistelse består av 2–4 veckors kurs med träning, teori och behandling/terapi, med fokus på dina behov och förutsättningar.

Stressrehabilitering/Omstart

Schemat består av cirka fyra aktiviteter om dagen under en tre veckor lång rehabiliteringsperiod. Tre av dessa dagsaktiviteter sker i grupp, den fjärde är en individuell träff med beteendevetare, fysioterapeut eller arbetsterapeut. Efter den inledande inskrivningen görs en målbeskrivning där du får ett anpassat schema baserat på önskemål kring din rehabilitering.

Ett brett utbud av träningsformer och coachning

Övningarna består exempelvis av mindfulness, basal kroppskännedom, avspänning, gymträning, övningar på matta, bassängträning, cykelpass, fotgympa, sittgympa, handträning, ryggrörlighet, core, yoga, bollpass, tabata, stavgång och qigong.

Dessutom erbjuder vi föreläsningar och diskussionsforum i ett flertal basämnen rörande sjukdom- och träningslära, kost, smärta och sömn. Vi har också coachningssamtal om hållbara livsstilsförändringar kopplat till:

• Stress

• Sömn

• Smärta

• Kost

• Aktivitetsbalans

• Motivation

• Rökning

• Planering inför framtiden

Uppföljning och fortsättning

Du får ett individuellt träningsprogram och träningsdagbok där vi kontinuerligt följer upp framstegen. SRC upprättar alltid en behandlingsrapport. Journalföring utförs och vidarebefordras till berörd instans. Resultaten följs upp efter att du kommit hem. Vi erbjuder även digital fortsättning av rehabiliteringen.

Tillfällen

10 Nov
-
30 Nov
Boka
12 May
-
Jun 22
Boka

Boka senare

Om du är intresserad av att boka rehabilitering vid ett senare tillfälle, kontakta oss så berättar vi vilka datum som är planerade. Du vet väl att du kan kombinera flera program till att bli ditt individuella program. Hör av dig så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Intresserad eller behöver du mer information?

Har du frågor om vårt erbjudande och våra priser är du alltid välkommen att höra av dig till rehabchef Jolanda Madia genom formuläret.

Tack så mycket!

Vi återkommer inom kort.
Oops! Nu gick något snett. Prova igen, annars ber vi dig att återkomma.

Tillfällen

10 Nov
-
30 Nov